هوم فود

از بسته‌بندی غذا بیش از 2 ساعت قبل از مصرف خودداری کنید


کوچک‌ترین سهل‌انگاری و بی‌توجهی در تهیه و توزیع غذا می‌تواند به بروز مسمومیت گروهی مردم منجر شود. براساس توصیه‌های وزارت بهداشت هرگونه پخت‌وپز باید در مکان‌هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد. افراد درگیر در تهیه و توزیع غذا و نوشیدنی باید دارای کارت بهداشت معتبر باشند. ولی از آنجا که تهیه این کارت باید از روزهای قبل صورت گیرد، بهتر است نکات بهداشتی حداکثری رعایت شود؛‌ در واقع استفاده از وسایل حفاظت فردی ازجمله دستکش و ماسک، بسیار ضروری است. مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می‌شود از مواد غذایی بسته‌بندی یا فراورده‌های خام دامی با کشتار مجاز که مورد تأیید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی است، استفاده شود.
برنج، نمک، سبزیجات، روغن و... باید با حساسیت و دقت بالا تهیه و در پخت نذری استفاده شود. از استفاده مواد غذایی فله که تاریخ مصرف آن مشخص نیست خودداری کنید. از نمک‌های بسته‌بندی دریا و تصفیه‌شده استفاده کنید. از ظروف مناسب در آشپزی استفاده کنید تا علاوه بر بهبود مزه، کیفیت و سلامت غذا تضمین شود. برخی از ظروف مناسب غذای داغ نیستند و فقط برای حمل غذای سردشده کاربرد دارند. در واقع برای مواد آشامیدنی و غذایی گرم باید ظروف مقاوم در برابر حرارت استفاده شود. ظروف بر پایه موادگیاهی، آلومینیومی و در آخر ظروف فومی که در برابر دمای 60درجه مقاوم هستند، به‌ترتیب برای سرو مواد غذایی و آشامیدنی گرم مناسب هستند.
از بسته‌بندی غذا بیش از 2ساعت قبل از مصرف خودداری کنید. غذای آماده را نباید در دمای محیط به‌مدت طولانی (بیش‌ از 2ساعت) نگهداری کرد. غذای آماده را یا روی شعله کم یا درون یخچال نگه دارید. مثل هر ایام دیگر، غذای پخته و خام را کنار هم در یخچال نگه ‌ندارید.

دیدگاهتان را بنویسید

سبد خرید
  • سبد خرید شما خالیست