شرکت کننده عزیز تبریک، شما موفق شدید به مرحله دوم راه پیدا کنید.
منتخبان مرحله اول در این مرحله نیز به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. انتظار جشنواره از شما در این مرحله این است که غذایی که برای شما در نظر گرفته شده را در منزل طبخ، تصاویری از غذا مانند مرحله اول تهیه (یک عکس از مواد اولیه، دو عکس از فرآیند پخت و یک عکس از پخت نهایی) و بر روی سایت بارگذاری کنید. تفاوت این مرحله با مرحله قبل این است که شما علاوه بر بارگذاری عکس‌ها بر روی سایت ، گرفتن لایک از دوستان و آموزش به دیگران می‌بایست غذای خودتان را در مکانی که اعلام شده آورده و در معرض داوری داوران جشنواره بگذارید.
جشنواره "یک اتفاق خوشمزه" برای شرکت کنندگان این مرحله سه خدمت ویژه در نظر گرفته شده است:
1. سمینار آموزشی رایگان
شما می‌توانید در این مرحله از کارگاه آموزشی تخصصی آشپزی که با حضور اساتید برجسته برگزار می‌شود، استفاده حداکثری کنید. نکات ویژه آشپزی و سفره آرایی در این سمینار به شما آموزش داده می‌شود. زمان و مکان سمینار در پروفایل شما نمایش داده خواهد شد.
شرکت در سمینار 5 درصد از امتیازات را شامل می شود.
2. فایل‌های آموزشی:
متناسب با غذایی که برای پخت انتخاب نمودید دبیرخانه جشنواره چند فایل و متن آموزشی ویژه را برای شما ارسال می‌کند که دیدن آن‌ها می‌تواند به شما در پخت مطلوب غذا، کمک شایانی بنماید.
3. بهره مندی از مربیان آشپزی:
امکان دیگری که جشنواره در این مرحله برای شما فراهم نموده است امکان تماس تلفنی و یا چت با مربیان تخصصی است که قطعا تأثیر بسزایی در موفقیت شما خواهد داشت.

توجه کنید که تنها شرکت کنندگان مرحله دوم مجاز به استفاده رایگان از سمینار می باشند و در صورتیکه فرد دیگری تمایل به شرکت در سمینار را دارد بایستی نسبت به تهیه بلیت از دبیرخانه جشنواره اقدام نماید.
شرکت در سمینار 5 درصد از امتیازات این مرحله را شامل می شود.

......

معیارهای داوری حضوری در مرحله دوم:
• طعم و مزه غذا
• تزئین مناسب غذا
• پاسخگویی مناسب به سوالات داوران
• سفره آرایی
نکته: غذای ارائه شده به داوران می‌بایست تزئین شده باشد و در مکانی که از طرف دبیرخانه جشنواره در نظر گرفته شده است در معرض داوری قرار دهند.
امتیاز داوری 70 درصد از امتیازات این مرحله را شامل می شود.

همانند مرحله اول پس از اینکه شرکت کننده تصاویری از مراحل آشپزی خود در سایت بارگذاری کرد می تواند از دوستان خود و دیگر شرکت کنندگان لایک دریافت کند.
امتیاز لایک 15 درصد از امتیازات این مرحله را شامل می شود.
برای عکس ها به نکات ذیل توجه داشته باشید:
• حجم عکس از 2 مگا بایت بیشتر نباشد.
• کیفیت مطلوب داشته باشد.
• مطالبق با موازین و اصول اخلاقی باشد تا امکان قابلیت انتشار را داشته باشد.

همانند مرحله اول این قسمت یک فعالیت آموزشی است، شما کافیست حداکثر به 2 نفر از دوستان و یا نزدیکانتان پختن غذایی که بلد هستید را یاد بدهید و یک عکس از آموزش را به همراه توضیحی کوتاه در سایت بار گذاری کنید. می توانید یک آموزش یکسان را برای همه داشته باشید و یا اینکه آموزش های متفاوتی را در نظر بگیرید.
توجه داشته باشید کسانیکه به آنها آموزش می دهید نباید در جشنواره ثبت نام کرده باشند.
10 امتیاز این فعالیت پس از تایید و نظارت، به شرکت کننده اختصاص داده می شود. (برای هر نفری که آموزش می دهید 5 امتیاز در نظر گرفته شده است)
در گرفتن عکس ها به نکات ذیل توجه داشته باشید:
• حجم عکس از 2 مگا بایت بیشتر نباشد.
• کیفیت مطلوب داشته باشد.
• موازین اخلاقی در آن رعایت شده باشد.
• تصویر شما و کسی که به او آموزش می دهید باید در عکس باشد.

بهره مندی از حضور اساتید مجرب و برجسته یکی از مهم ترین امتیازات این مرحله از جشنواره است که با آموزش های اصولی و انتقال تجربیات نقش سازنده و راهگشایی در عملکرد بهتر شرکت کنندگان ایفا می نماید. در این مرحله مربیان علاوه بر پاسخگویی به سوالات آشپزها، نقش مشاور را برای افراد کم تجربه تر خواهند داشت.
علاقه مندان جهت بهره مندی از تجربیات مربیان می توانند با مراجعه به صفحه شخصی خود و در قسمت "سوال از مربیان" پرسش های خود را ثبت نمایند و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ تخصصی مربیان را دریافت نمایند.

در پایان این مرحله، مجموع امتیارات اعم از داوری، شرکت در سمینار ، تعداد لایک‌ها و آموزش‌هایی که به دیگران داده‌اید، محاسبه و اسامی برگزیدگان به همراه تصاویر غذای آن ها بر روی پورتال قرار می گیرد. درصورتی که تعداد برگزیدگان با امتیاز یکسان بیش از سقف تعیین شده باشد، منتخبان بر اساس قرعه کشی به فینال راه خواهند یافت .
از تمامی کسانی که از ورود به مرحله نهایی جا بمانند نیز با هدیه‌ای تقدیر به عمل خواهد آمد.
امید داریم شما جز منتخبان این مرحله باشید...

من راهنمای جشنواره را با دقت مطالعه کرده ام .
ورود به جشنواره
 
سبد خرید
  • سبد خرید شما خالیست