برترین های مرحله دوم جشنواره در این مرحله دور هم می آیند تا با هم رقابت کنند. راه یافتگان به این مرحله می‌بایست در حضور داوران غذای مد نظر آن‌ها را طبخ و به سؤالات آن‌ها پاسخ دهند. این مرحله، مرحله پایانی و حساس جشنواره است.
خدمات ویژه جشنواره در مرحله سوم به شرکت کنندگان:
• کارگاه آموزشی: کارگاه آموزشی با حضور یکی از بهترین اساتید آشپزی هدیه جشنواره در این مرحله به شرکت کنندگان است، این کارگاه به نحوی برگزار خواهد شد که شرکت کنندگان با دست پر از آن بیرون بروند.
• فیلم‌ها و متون آموزشی: چند فیلم آموزشی جذاب، تعدادی کتاب کاربردی و چند متن‌ متنوع آموزشی در این مرحله برای شرکت کنندگان ارسال می‌شود.
• مربیان حرفه‌ای: در این مرحله برای هر شرکت کننده مربی مجزایی در نظر گرفته شده است که افراد می‌توانند به صورت تلفنی و یا حضوری از راهنمایی‌های ایشان بهره مند شوند.
نکته: تنها آیتمی که در این مرحله شما می‌توانید علاوه به امتیاز پخت غذا از امتیاز آن نیز استفاده کنید، آموزش به دیگران است.

کارگاه آموزشی با حضور یکی از بهترین اساتید آشپزی هدیه جشنواره در این مرحله به شرکت کنندگان است، این کارگاه به نحوی برگزار خواهد شد که شرکت کنندگان با دست پر از آن بیرون بروند.
مسلما تنها فرد شرکت کننده می تواند در کارگاه به صورت رایگان شرکت نماید و در صورتیکه فرد دیگری تمایل به شرکت در کارگاه را دارد بایستی نسبت به تهیه بلیت از دبیرخانه جشنواره اقدام نماید.
این کارگاه به مدت 1 روز در مکانی که در صفحه کاربری شرکت کننده مشخص شده است برگزار می شود و در صورتیکه در تمام جلسات حضور فعال و به موقع داشته باشد امتیاز کامل این قسمت که 5 درصد از امتیازات را شامل می شود را از آن خود می کند.

......

همانند مرحله اول و دوم این قسمت یک فعالیت آموزشی است، شما کافیست حداکثر به 2 نفر از دوستان و یا نزدیکانتون پختن غذایی که بلد هستید رو یاد بدهید و یک عکس از آموزش را به همراه توضیحی کوتاه در پروفایل خودتان بار گذاری کنید. می توانید یک آموزش یکسان را برای همه داشته باشید و یا اینکه آموزش های متفاوتی را در نظر بگیرید.
توجه داشته باشید کسانیکه به آنها آموزش می دهید نباید در جشنواره ثبت نام کرده باشند.
امتیاز این فعالیت پس از تایید و نظارت، به شرکت کننده اختصاص داده می شود. این قسمت 10 درصد از امتیازات را شامل می شود که برای هر شخصی که آموزش می دهید 5 امتیاز در نظر گرفته شده است.
در گرفتن عکس ها به نکات ذیل توجه داشته باشید:
• حجم عکس از 2 مگا بایت بیشتر نباشد.
• کیفیت مطلوب داشته باشد.
• موازین اخلاقی در آن رعایت شده باشد.
• تصویر شما و کسی که به او آموزش می دهید باید در عکس باشد.


تیم داوری متشکل از بهترین اساتید آشپزی در جشنواره حضور دارند و با دقت به داوری غذای شرکت کنندگان می پردازند.
امتیاز این قسمت 85 درصد از امتیازات را شامل می شود.

بهره مندی از حضور اساتید مجرب و برجسته یکی از مهم ترین امتیازات این مرحله از جشنواره است که با آموزش های اصولی و انتقال تجربیات نقش سازنده و راهگشایی در عملکرد بهتر شرکت کنندگان ایفا می نماید. در این مرحله مربیان علاوه بر پاسخگویی به سوالات آشپزها، نقش مشاور را برای افراد کم تجربه تر خواهند داشت.
علاقه مندان جهت بهره مندی از تجربیات مربیان می توانند با مراجعه به صفحه شخصی خود و در قسمت "سوال از مربیان" پرسش های خود را ثبت نمایند و در کوتاه ترین زمان ممکن پاسخ تخصصی مربیان را دریافت نمایند.

امتیازهای داوران به غذای طبخ شده ، امتیاز مهارت آموزی به دیگران و همچنین امتیاز شرکت در کارگاه جمع بندی می شود ، شرکت کننده برتر انتخاب و جایزه ارزنده‌ای به ایشان اهداء خواهد شد. از تمامی شرکت کنندگان این مرحله نیز با جوایزی تقدیر به عمل خواهد آمد.
امید است این جشنواره که با هدف ارتقاء مهارت های شما، افزایش شور و نشاط همگانی و از همه مهم تر احترام به ارزش های خانوادگی طراحی شده است، بتواند برای شما تجربه ای شیرین را رقم بزند.

من راهنمای جشنواره را با دقت مطالعه کرده ام .
ورود به جشنواره
 
سبد خرید
  • سبد خرید شما خالیست